Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karakterek

Ezek sajnos még nem az én fiaim képei :( ezek vagy céges vagy más babatulajok képei. Idővel cserélem őket a sajátjaimra ahogy megérkeznek :)

Hát akkor kezdjük is a First Doll-al :)

Kai,Sho és Lili már saját kép :)

 

 

 

 

 

 

Kai Lee Hyung

 


 

Név: Kai Lee Hyung

Becenevek: Királyfi,  Kai vagy Lee Hyung, Hyung mikor mi.

Életkor: 27 év (1984.10.16)

Faj / Rassz: ember

Testmagasság: 188 cm

Lakóhely: ez váltózó

Szexualitás: Biszexuális

Kéz: Balkezes mármint azzal ír és rajzol

Horoszkóp: Skorpió

Hajszín: Szőke/ Luts

Szemszín: Lila/ Dollmore 16mm

Baba cég: Bobobie

Tipus: Apollo

Méret: 61cm

 

Személyiség: Kai nagyon titokzatos, és ez benne a legvonzóbb. Szende pofija csak látszat igazából egy végetekig akaratos makacs kis lény és az elveiért akár lángba borítaná az egész világot. Gyanakvó típus és nem lehet, hülyének nézni hamar átlát mindenen és ő kerül ki győztesen szinte minden incidensből. Szörnyen intelligens és csak az isten tudja hány nyelven beszél. Szeret nyomozni minden dolognak a végére járni ami felkelti az érdeklődését.  Viszont nagy adag, gonoszkodás is van benne. És az mindig jó kedvre deríti, amikor unatkozós pillanatában talál valakit akibe beleköthet vagy piszkálhatja. Kedveli azt ha analizálhatja az embereket és manipulálhat. És szeret úgy viselkedni mintha ő lenne a világúra az egyetlen igazi király.  És mindenki örülhet hogy őt szolgálhatja.

Szereti: Az értelmes, mély beszélgetéseket, amik nem felszínesek. A jó könyveket, amik megmozgatja a fantáziáját és az agyát is egyszerre. Logikusan gondolkodni. Ésszel élni. Utazni, nyelveket tanulni, csendben figyelni az embereket, analizálni őket. Szereti a gombás ételeket, de nem veti meg a Japán, Koreai és a Kínai ételeket sem. Ja és él hal a csokiért nagyon édesszájú.  Évszakok közül csak télen és ősszel érzi jól magát. Hisz ez a két évszak a favorit. Kedvenc napszak számára az éjjel.

Nem szereti: A nyarat sem a tavaszt. Kifejezetten gyűlöli a buta embereket és az értelmetlen beszélgetéseket. Megveti a rasszizmust. A reggeleket sem szereti.  És a Magyar ételeket sem zárta a szívébe.

Öltözködési stílus: Nincs kifejezett stílusa. A lényeg hogy kedvenc színei legyenek a fekete a fehér és barna, néha ha olyan kedve van még a zöld is szoba jöhet, de nála az a fő szempont hogy kényelmes legyen. De legtöbbször hangulatfüggő mit akar fel venni.

 

Háttértörténet: Na ez elég homályos csak az a biztos hogy az édesanyja Kínai nő volt, de hogy ki az apja az nem. Van, aki azt mondja, Japán. Van, aki azt, hogy Koreai. Senki sem tudja csak az anyja, de ő már nem mondhatja el. Talán e miatt a kíváncsiság miatt lett világutazó is hajtja a rejtély megoldása… van egy kisöccse, akit minél hamarabb maga mellett szeretne tudni… Yo Seob Kwang még csak 16 éves, de már tudja, mit akar...de ez már Yo Seob Kwang története lesz. A kis komisz, csintalan öcsike..... és van egy ikertestvére is Sho...

 

 

 

Sho Lee Hyung

 

Név: Sho Lee Hyung

Becenevek: Sho

Életkor: 27 év (1984.10.16)

Faj / Rassz: ember

Testmagasság: 188 cm

Lakóhely: ez váltózó

Szexualitás: Biszexuális

Kéz: Balkezes mármint azzal ír és rajzol

Horoszkóp: Skorpió

Hajszín: Szőke

Szemszín: Lila 16mm

Baba cég: Bobobie

Tipus: Apollo

Méret: 61cm

 

Személyiség: Sho, Kai ikertestvére. Éles ellentéte bátyának. Ő link és szívesen lóg Jinel. Két hasonlóság van Kai és közte: Imádja öcsét Yo Seobot, és arcuk egyforma. Ő is szörnyen intelligens és csak az isten tudja hány nyelven beszél Sho is. Sho lusta és kényelmes, de nyelve éles.  Legjobb barátja talán a hasonló lusta kényelmesség miatt Sai. Egyébként nagyon szeretetre méltó kis lény.

Szereti: Testvéreit. Álmosan bambulni a tévét Saival. Ha kiszolgálják.

Nem szereti: A nyarat és a tavaszt ő sem szereti. Ha kora reggel felébresztik. És ébredés után pár percen belül nem kap reggelit akkor bosszús egész nap.

Öltözködési stílus: Sho szeret sportos ruhákban lenni, de ha Jinnel mehet bevetésre, akkor kitesz magáért.

 

Háttértörténet: Ahogy csak Kainak neki is elég homályos a származása. De őt nem érdekli, annyira ki lehet az apja és milyen nemzetiségű. Nem érdekli Japán vagy Koreai. Amikor Kai elindult Európába tudta jól hogy ő is követni fogj Bátyát és Öcsét…

YO Seob Kwang

 

Név: Yo Seob Kwang

Becenevek: Yo, Seob , Bimbó

Életkor: 16 év (1994.08.06)

Faj / Rassz: ember

Testmagasság: 168cm

Lakóhely: ez váltózó

Szexualitás: Mind a két nem vonzza tehát ő is Biszex mint a bátya.

Kéz: ő két kezes

Horoszkóp: Oroszlán

Hajszín: szőke/?

Szemszín: Kékeslila / Dollmore16mm

Baba cég: Bobobie

Tipus:Wu

Méret: 44cm

 

Személyiség: Yo Seob igazi kis számítógép megszállott, hatalmas érzéke van hozzá és pillanatok alatt old meg minden problémát, konfliktust a valóéletben is. Viszont szeret irányítani, ha mindent a kezében tarthat és felügyelhet. Soha sem lehet, nyugodt mellette az ember egy pillanatra nem figyel, és ő már borzolja az idegeit az embernek. De nagyon szeretetre méltó és rajong a bátyáért, akivel sokat vitáznak, de azok soha sem komolyak. Seobnak nagyon jó természete van és nagyon közvetlen hamar fogad el embereket és zárja őket a szívébe, viszont aki nem szimpatikus azt nagyon látványosan tudja utálni. Szeret vitatkozni, magyarázni és kioktatni. Álma hogy robotokat fejlesszen ki. Afféle élethű emberi robotokat, amikről nem lehet megmondani, hogy csak gépek.

Szereti: A bátyát. A gesztenyepürét és az Oliva bogyót. A számítógépekért, sőt magáért a számítástechnikáért rajong. Cukkolni az embereket főleg a bátyát ilyenkor szárnyal. Ő viszont nagyon szeret bújni.

Öltözködési stílus: Ő viszont szereti az extrém cuccokat és sok különféle stílust összemixelni. Szinte bármelyik színt szívesen viseli, ha az megy épp aznapi hangulatához.

Háttértörténet: Ő sem teljesen Kínai. Kai és Yo Seob édesanyja második házasságából született, aki Koreai volt. De apjával nem jön, ki valami jól hisz a férfi nem szereti bátyát Kait. Viszont Yo Seob bálványa a bátya, és ha valaki Kait sértegeti az őt is vérig sérti. Ezért elhatározta, hogy ahogy teheti, elmenekül apja mellől és követi bátyát. Aki ebben a döntésében 100% támogatja (és én is)

 

 

Nagi Gi Yoon

 

 

 

Név: Nagi Gi Yoon

Becenevek: Nagi, Gi,

Életkor: 27 év (1984.09.30)

Faj / Rassz: ember

Testmagasság: 191cm

Lakóhely: ez váltózó

Szexualitás: Biszex

Kéz: ő két kezes.

Horoszkóp: Mérleg/skorpió

Hajszín: Fekete/?

Szemszín: fekete

Baba cég: Migidoll

Tipus: Owen

Test: ?

Méret: 62cm

Személyiség: Nagi édes szeretnivaló örök gyerek. Ő az, aki minden hülyeségben benne van egy pillanat alatt. Vele soha sem unalmas és nem is lehet, mellette búslakodni pillanatok alatt csal mosolyt az ember arcára. Káprázatba tudják ejteni szép dolgok. Elég érzékeny a szép érzéke és megpróbálja a környezetét is ilyen tárgyakkal szépíteni. Van benne egy nagy adag egoizmus. Csak akkor érzi jól magát, ha központban lehet. Úgy tud idomulni az emberekhez, mint még senki. Mindenki azt a Nagit látja, akit akar. Kevés ember tudja ki is az igazi Nagi Gi Yoon. Hatalmas színész a fiú. Ez volt a mérleg oldala, de a skorpió énje miatt ő is akaratos makacs és nagyon tudja manipulálni az embereket. Emberismerete átlagon felüli egy pillantásból meg tudja mondani milyen ember áll vele szemben. És ő is a végletekig harcol az elvei mellett. Ha kellene, felégetne maga mögött mindent, ha az lenne az út céljai eléréshez. És még csak meg sem bánná. A három fiú személyisége közül Nagi az aki a legerősebb ő túl tesz mindegyiken. Észrevétlenül irányítja a dolgokat úgy, hogy fel sem tűnik nekik. Soha senki nem tudja megmondani mi, jár a csinos kis fejében és épp milyen haditervet szövöget, sőt hogy ki az áldozat és ki a bajtárs. Kiszámíthatatlan és nincs rá logika, de talán ez benne a legszebb… és sok titka van amiket nehéz belőle ki húzni.

Szereti: A művészetet, festegetni, szobrászkodni, írni novellákat, regényeket. A körtét, csoki függő, de a süti az igazi favorit. Figyelni, analizálni az embereket. Utazni.

Öltözködési stílus: Ő igazi divat örült. Szereti magát mutogatni, sőt azt szereti, ha csak őt fényképezik. Imád pózolni. Igazi is dög

Háttértörténet: Nála fordított a dolog. Az apja volt Kínai és az anyukája Koreai, a családja szinte születése után szét is szakadt, amit ő nem is bánt hisz így sokkal nagyobb figyelmet kapott mindkét szülőtől. Amikor 20 éves lett le lépett egy hátizsákkal és elkezdte felépíteni saját kis életét. Utazgatásai során ismerkedett meg Kaival is. Bár tagadja Kai de barátok is lettek…

 

 

Jin Yoon Bin

 

 

 

Név: Jin Doon Bin

Becenevek: Jin, J

Életkor: 29 év (1981.05.17)

Faj / Rassz: ember

Testmagasság: 198cm

Lakóhely: ez váltózó

Szexualitás: Biszex

Kéz:ő két kezes.

Horoszkóp: Bika

Hajszín: Fekete félhosszú /?

SzemszÍn: Fekete/ ? 16mm

Baba cég: Loong Soul doll

Tipus: Morgan

Méret: 75cm

Személyiség: Jin elég zárkózott csendes, keveset beszél, de ha kinyitja a száját az ütős szokott lenni. Tisztában van vele milyen reakciót vált ki a látványa mind férfi mind női körökben. Többnyire ezt 100% ki is használja, és ami kell, vagy akit akar, megszerzi, soha semmit sem ígér a becserkészett áldozatnak. Nyíltan megmondja nekik hogy holnap már semmi közük egymáshoz. Nem hiteget. Szeret birtokolni, kisajátítani embereket, tárgyakat magának, de csak addig, amíg úgy érzi, a hasznára van vagy lázba tudja hozni. Nagyon titokzatos és a titkait senkinek sem árulja, el csak pimaszul mosolyog az ember arcába.

Szereti: Ha szeretik, amíg ő engedi. Ha nem piszkálják, amikor olvas. Áldozatokat becserkészni, és reggelente csendben lelépni mintha az alany csak álmodott volna mindent ami történt…

Nem Szereti: Nem szereti, ha nyakában lihegnek, ha valaki a nap 24 órájában vele akar lenni. Ha nem kapja meg azt amit akar…
Öltözködési stílus: Jin szeret öltözködni, főleg olyanokba, amik kiemelik tökéletes testét. Tudja hogy nagyon kevesen tudnak ellenállni neki ha megvillantja néha csodaszép testét…
Háttértörténet: Teljes homály semmit sem mond magáról. ( De majd ki szedem belőle) Bár az biztos hogy Kait és Nagit is jól ismeri elég régóta, de a másik két fiú sem mond semmit Jinről Vagy arról honnan ismerik vagy milyen kapcsolat van vagy volt közöttük...

 

 

Sai Yoon Bin

 

 

 

Név: Sai Yoon Bin

Becenevek: Sai

Életkor: 26 (1984.09.13)

Faj / Rassz: ember

Testmagasság: 182 cm

Lakóhely: ez váltózó

Szexualitás: Biszexuális

Kéz: Balkezes

Horoszkóp: szűz

Hajszín: fekete/ ?

Szemszín:fekete/ ?

Fej: Ninodoll Namu

Test: AOD 1/3

Méret: 60cm

 

Személyiség: Sai, lusta, kényelmes kis lény. Viszont szeret központban lenni. És ha kell neki valami, akkor megmozdítja a csinos kis fenekét. Szeret egyedül lenni és magányosan járni a saját útját. Hirtelen haragú és néha még egy haj száll miatt is kiveri a balhét. Viszont a család számára szent és sérthetetlen Jin olyan amilyen de egy biztos ha valaki bátyát sértegeti az abban a percben írta alá a végítéletét…

Szereti: Kölcsönvenni dolgokat mondván neki nagyobb szüksége van rá. Csak úgy sétálgatni céltalanul. Édesszájú. Az esőt kifejezetten imádja.

Nem szereti: A temetőket főleg amióta szüleik meghaltak. Az álszent embereket. És a nyarat.

 

Öltözködési stílus: Szereti a szép dolgokat, főleg ha jól is áll neki.(Jin cuccait előszeretettel veszi kölcsön még akkor is, ha nagyok rá)

 

Háttértörténet: Mint már tudjuk Jin, és Sai édestestvérek. Mikor szüleik meghaltak egy repülőszerencsétlenségben, Jin lett a gyámja. És ezért tiszteli, bátyát mindazért, amit tett érte Jin és tesz a mai napig. Bár nem ért egyet testvére életvitelével. Szerinte Jin jobb életet érdemelne.

Lili Yoon Bin

 

 

Név: Lili Yoon Bin

Becenevek: Liliom

Életkor: 5 (2005.12.24)

Faj / Rassz: ember

Testmagasság: 102 cm

Lakóhely: ez váltózó

Kéz: Balkezes

Horoszkóp: Bak

Hajszín: fekete/ ?

Szemszín: Barna/ ?

Baba cég: AiDolls

Tipus: Ai Ange/ Hani

Méret: 27cm

 

Személyiség: Lili még csak 5 éves. Cserfes kislány. Egy igazi kis csintalan hercegnő. Makacs és élvezi, hogy hat férfi áll a háta mögött fürdőzve a figyelmükben, szeretetükben. Néha furcsa módon nem olyan dolgok izgatják, amit egy átlag 5 évest. Lili korát meghazudtoló fejletségi szinten van agyilag és érzelmileg. Szeret egyedül játszani kis saját maga kreált kis vackában, de ha legidősebb bátya Jin haza ér a kicsi lány szemei felcsillannak és csüng, rajta mint gyümölcs a fán…

Szereti: A meséket. Ha valaki játszik vele. Szereti maciját Buu-t amit még édesapja vette neki, amikor még édesanyja pocakjában volt. A Puncs fagyit imádja, de mazsola nélkül.Rajong a rózsaszinű dolgokért. Jint nagyon szereti, szinte apja ként tekint rá, ami nem véletlen hisz amióta az eszét tudja ő volt vele. Sait is szereti, mert vele sokat szokott játszani és sok mindent enged meg neki.

Nem szereti: Nem szereti a mazsolát, és azt amikor Jin mesélve szüleikről elszomorodik. És igazságtalannak tartja hogy meghaltak a szülei mielőtt akár csak egy emléke is lett volna velük.

 

Öltözködési stílus: Lili bármit felvehet mindenben édes.

 

Háttértörténet: Lili, a Yoon Bin család legkisebb gyermeke. (és nekem is az egyetlen lánykám) Szülei akkor haltak meg repülő szerencsétlenségben, amikor ő még csak 4 hónapos volt. Lili Boldog kislány, csak néha pityereg, amikor a szüleiről talál képeket. És akkor is csak azért sírdogál, mert nem ismerhette őket, hogy nincs emléke velük, hogy soha sem érezhette anya simogatását, ölelését. Vagy apa nyakába sem ülhetett soha. És hogy soha sem hallgathatta, ahogy mesélnek neki esti mesét vagy kap tőlük egy jó éjt, puszit. De ilyenkor mindig megjelenik Jin aki elhalmozza szeretetével. És letörli a könnyeit...

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.